harrtendorp huisarts

De Sanderij 3

1871 ER Schoorl

072-5091438

Bij spoed toets 1

Continuïteit van zorg

‘Ik wil continuïteit van zorg, maar mijn huisarts is zo vaak afwezig.’

De bovenstaande verzuchting of klacht horen wij wel eens. Daarom dit bericht.

In de afgelopen 20 jaar is er veel veranderd is de huisartsgeneeskunde. De ouder wordende populatie komt met meer complexe problematiek, en de huisarts heeft ook een toenemend aantal taken vanuit het ziekenhuis overgenomen. Om de huisartsenzorg in deze regio ook voor de toekomst gezond te houden is de praktijk tevens verbonden aan de huisartsenopleiding, waarvoor de vaste huisartsen regelmatig bijscholing volgen. Daarnaast is de administratie ook bovenmatig toegenomen.

De kernwaarde van de huisartsgeneeskunde is dat deze persoonsgericht en continue is. Dit doen wij in de praktijk te zorgen met behulp van het hele team van zorgverleners. Het team van huisartsen in de praktijk heeft regelmatig met elkaar contact voor overdracht van zorg, en ook om van elkaar nieuwe inzichten te verkrijgen bij complexe problematiek. Gesteund door een vast team van doktersassistenten, die dagelijks rapporteren aan de huisarts, zorgen wij voor continuïteit van zorg, ook al wordt deze zorg niet door één enkele zorgverlener verleent.

“Maar moet ik dan niet te vaak mijn verhaal opnieuw vertellen?” horen wij wel eens. Goede verslaglegging in uw dossier maakt dit niet altijd nodig.

Kortom, wij bevelen van harte het gehele praktijkteam aan, en mocht de huisarts waar u doorgaans een afspraak bij maakt niet beschikbaar zijn, dan wordt u op basis van een urgentiebepaling door de assistente verzocht een afspraak bij een andere huisarts te accepteren.

Op deze wijze hopen wij ook voor de toekomst de continuïteit van de huisartsenzorg in Schoorl te garanderen. De tijden dat één enkele huisarts dit kon leveren zijn lang vervlogen. Wij doen ons best de kernwaarden van ons vak, die wij volledig onderschrijven, zo goed mogelijk te waarborgen.

 

Translate »

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw dossier te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.


Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.v

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw een e-consult (een belangrijk minder dringend bericht) te versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw dossier te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig.

Uitslagen onderzoek

 

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek 
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten
– Actueel medicatieoverzicht

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud